Tuesday, May 4, 2010

PETUA DAPAT ANAK LELAKI ATAU PEREMPUAN

disebabkan gua dapat sepasang dah anak.. so, gua konon nak tunjuk pandaiii plak kat sini nak bagi tips macam mana nak dapatkan anak girl or boy.


lagipon, Nurul Diana@Mama Adam + Aidil ada tanya macam mana tips nak dapatkan anak girl. sebab gua tengok, anak beliau 2 2 boy. hehehhee.. okehhhh meh sini semuaaaaaa meh cikgu jujuelopez nak ajar!


Tips dapat BABY BOY - teori jujuelopez


kena makan banyak menda menda yang ber alkali. banyak banyak makan seafood. kebanyakkan seafood terdiri dari jenis alkali...KOT.


sayur sayuran banyak dari golongannnn alkali.


kalau bab bab makan ni..eloklah mula makan awal awal lagi. kiranya sebelum rancang nak pregnant tu lu makan lah siap2. dan sila lah suami & isteri makan. kalau nak harap si isteriii jer... tak cukup membantu. atau pon suami tu jepon..mungkin tak cukup power! muahuahauha..


pastu plak.people said after habis 'ehem ehem...' hahaha..sila lah mengiring ke belah kanan.


ehhh..ada lagi lah...tips2 nyer. gua terlupa plak lah... nanti nanti lahh kalau ingat gua bagitau lagi ekk.. buat sementara waktu ni..ini je yang ingat. sama gak ngan tips nak dapat anak pompuan.



Tips dapat BABY GIRL - teori jujuelopez


kalau bab makanan ni...banyakkan makan menda menda yang ber asid. mungkin lah berhasil jugak...sebab sebelum gua pregnant kan amber, memang gua amatssssss lah sukoo sangat makan menda menda masam. buah buah dan sebagainya. kebanyakkan buah adalah berasid.

ok.. kalau tadi nak dapat anak laki ngiring belah kanan kan.. ahhh untuk girl plak... sila la terlentang selepas selepas selapas lahhh...takkan tu pon nak bagitawwww..

lain lain tips...nanti gua ingat ingat balik... skang ini je yang ingat. hehehhe

bole? cukup?

tapi apa pun... tips yang terbaik adalah : redha je lahhh dengan ketentuan Ilahi. lu ngiring kanan ka..terlentang ke..terlangkup ke.. kalau Allah Ta Ala kata...lu peknen anak laki..anak lakiii lahh dalam perut tu.. kalau dah tertulis girl..memang girl lah keluar nyerrrr.. kita hanya merancang..tooohan yang menentukannya.

apa mau kisah... anak laki ke..anak pompuan ke.. apaaa yang pentingggg kerrrrjasamaa! ehh apa yang pentinggg tu anak lu jugak. dan yang paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaling penting, tak kiralah boy or girl.. lu jaga dengan penuh kasih sayang dan didik elok elok.. bukan main suka suki je campak tinggal tepi longkang..dalam tong sampah..

tu kira dah habis bagus le tu tinggal anak kat masjid??? yerrrr... anak tu ditinggalkan kat tempat suci.. yang meninggalkan anak tu yang keji. caaaitt!! busuukkk punya olang!

oklah..hover plak membebel yerrr. nahh saksikan lah video khas anak dara jujuelopez..

video


dan juga video dari abang akid.. yang menyanyikan lagu...anak gajah lenggang lenggang ke kanannnnnn... lengganggg lenggganggg keee kiriiii..

ahhh lengganggg lah akid...lagi boleh lengganggg. sejak sejak gi school ni banyakk lagu yang beliau balik nyanyi kat umah. gua pon kompius anak gua ni masuk tadika ke masuk akademi fantasia! kadang kadang terfikir plak.. ini nihhh sekolah belajar vocal ke haper. dah hari hari nyanyii je keje nyer. tak kisahh lahh akid.. jangan buat perangai taknak gi school sudah. kot nanti mak lu plak yang nyanyi lagu baru... 'lemmpangg lemmpangg ke kanannn lemmpang lemmpanggg ke kiriiiii'

video

what everr lah!!

Photobucket

3 comments:

  1. cantik kulit you. pakai apa ek?

    ReplyDelete
  2. oklah tu dh dpt sepasang blhlah rest panjang...hehehe

    ReplyDelete
  3. U ni terlalu cantik la..rasa mcm nak peluk je..heheh

    ReplyDelete